ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Βρείτε τις απαντήσεις στις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ που έχουν αναρωτηθεί οι περισσότεροι πελάτες μας.

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ή και τηλεφωνικά στο 2510-515388.

Πώς μπορώ να πληρώσω την παραγγελίας μου;

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με την ασφάλεια της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά μπορείτε να ανατρέξετε στους Τρόπους Πληρωμής.

Θέλω να προσθέσω/αφαιρέσω κάτι στην παραγγελία μου. Τι πρέπει να κάνω;

Για οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε στην παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510-515388. Για τη δική σας διευκόλυνση παρακαλούμε να έχετε σημειώσει τον Αρ. Παραγγελίας

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η ομάδα του Toolpoint.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση των παραγγελιών και των αποστολών τους. Οι παραγγελίες σας εκτελούνται και αποστέλλονται την επομένη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της στο σύστημά μας. Ή μέχρι να γίνει η εξόφλησή της, σε περίπτωση που επιλέξετε “Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό”. Ενδεικτικά ο μέσος χρόνος αποστολής των παραγγελιών είναι 1-2 εργάσιμες μέρες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Με κάθε αποστολή παραγγελίας, σας αποστέλλεται στο email που δηλώσατε, ο Αρ. Αποστολής της Courier. Έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχό της.

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Και βέβαια μπορείτε. Έχετε το δικαίωμα επιστροφής / υπαναχώρησης των προϊόντων σαν, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή της παραλαβής της. Για περισσότερες απορίες ανατρέξτε εδώ.

Έχετε περισσότερες απορίες

Για οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε σχετικά με τη διαδικασία των παραγγελιών, ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες για εργαλεία / εξαρτήματα, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510-515388 ή να μας στείλετε ένα mail στο info@toolpoint.gr

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ toolpoint

Εργαλεία – Αντλίες – Βενζινοκινητήρες
Κρηνίδες – Καβάλα
Τ.Κ 64003
Toolpoint.gr
2510-516388
info@toolpoint.gr

Facebook
Instagram
Youtube

search button

Start typing and press Enter to search