Τηλέφωνο 2510-516388 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0
ΣΠΡΕΙ
 • WD-40 FLEXIBLE ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ 600ML

  16,00

  Το WD-40 Flexible προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει σε μπλοκαρισμένους μηχανισμούς, απομακρύνει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα.

  Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τον χρήστη, το WD-40 Flexible είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm, το οποίο διατηρεί το σχήμα που του δίνετε. Με αυτό τον τρόπο, όταν το σωληνάκι είναι ανασηκωμένο, μπορείτε να ψεκάσετε σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία, τα οποία απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή. Όταν το σωληνάκι είναι κατεβασμένο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ευρύ ψεκασμό.

  Προσοχή: Το υπερβολικό λύγισμα μπορεί να σπάσει το σωληνάκι.

 • WD-40 SMART STRAW ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ 450ML

  13,00

  Το WD-40® Smart Straw είναι αξιόπιστο όπως και το WD-40® Multi-Use Product, με τη διαφορά ότι είναι ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή ακριβείας. Το σύστημα Smart Straw είναι ιδανικό για να ψεκάσετε σε στενά σημεία όπως σε γρανάζια και σε μηχανισμούς.

  Εξαιτίας της έξυπνης τεχνολογίας Διπλού Ψεκασμού, μπορείτε απλά να κατεβάσετε το ακροφύσιο και να χρησιμοποιήσετε το ευρύ ακροφύσιο ψεκασμού σε περίπτωση που χρειάζεστε μεγαλύτερη κάλυψη. Το WD-40® Smart Straw παρέχει ψεκασμό ακριβείας για να διεισδύσει σε κολλημένα ή μπλοκαρισμένα μέρη, να τα λιπαίνει και να απομακρύνει την υγρασία, προστατεύοντας έτσι και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

 • WD-40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ 100ML

  4,50

  Το προϊόν Πολλαπλών Χρήσεων WD-40®, το WD-40® Multi-Use Product είναι το απόλυτο λιπαντικό σε ένα σπρέι. Χωρίς αμφιβολία, είναι το απαραίτητο προϊόν, πολλαπλών χρήσεων για το σπίτι. Εκτός από το ότι λιπαίνει, απομακρύνει και την υγρασία. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μηχανήματα και τους μηχανισμούς για να τα προστατέψει από τη σκουριά και τη διάβρωση.

  Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορεί επίσης να διεισδύσει σε κολλημένα σημεία ή εξαρτήματα, λιπαίνοντας σχεδόν οτιδήποτε! Είναι χρήσιμο για να ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς και να εξαλείφει τις τσακίσεις και τις ρωγμές.

  Με τη μοναδική του φόρμουλα, το WD-40®, είναι επίσης εξαιρετικό για να αφαιρεί γράσο, βρωμιά και πολλά άλλα από τις περισσότερες επιφάνειες.

 • WD‑40 SPECIALIST ΣΠΡΕΪ ΛΕΥΚΟΥ ΓΡΑΣΟΥ ΛΙΘΙΟΥ

  12,20

  Το WD-40® Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου Λιθίου παρέχει εξαιρετική προστασία και μακροχρόνια λίπανση σε κινούμενα μεταλλικά μέρη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους ανεξάρτητα από τον καιρό και τη θερμοκρασία.

  Η παχύρρευστη σύνθεσή του δεν στάζει ή «τρέχει» και παραμένει στο σημείο που εφαρμόζεται ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Είναι ιδανικό για χρήση στο αυτοκίνητο, όπως στους μηχανισμούς ταχυτήτων και φρένων και στον κοτσαδόρο. Είναι επίσης εξαιρετικό για χρήση σε εργαλεία κηπουρικής, τα οποία θα διατηρήσει σε εξαιρετική κατάσταση όλο το χρόνο.

  Χρησιμοποιήστε το WD-40® Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου για να διατηρείτε τα κινούμενα μεταλλικά μέρη σε ομαλή λειτουργία. Μπορείτε επίσης, να το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε τη σκουριά και τη διάβρωση. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε θερμοκρασίες από -25°C έως +130°C.

  *Με την έξυπνη τεχνολογία Διπλού Ψεκασμού (Smart Straw), μπορείτε να ψεκάσετε με δύο τρόπους. Κατεβάστε το ακροφύσιο για ευρύ ψεκασμό και μεγαλύτερη κάλυψη. Ανασηκώστε το για ψεκασμό ακριβείας για να το χρησιμοποιήσετε σε δυσπρόσιτα σημεία. Με όποιο τρόπο και να θέλετε να ψεκάσετε, μπορείτε να βασιστείτε στην έξυπνη βαλβίδα 360°, η οποία λειτουργεί αποτελεσματικά σε κάθε γωνία, ακόμη και ανάποδα!

 • WD‑40 SPECIALIST ΣΠΡΕΪ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

  12,00

  To WD-40® Specialist Σπρέι Σιλικόνης είναι ιδανικό για χρήση σε μηχανήματα υψηλής πίεσης. Εκτοπίζει την υγρασία και παρέχει εξαιρετική λίπανση, προστατεύοντας και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των εργαλείων και του εξοπλισμού σας. Καθώς το WD-40® Specialist Σπρέι Σιλικόνης βασίζεται στη σιλικόνη, είναι ιδανικό για χρήση σε εξαρτήματα από καουτσούκ όπως σωλήνες, στεγανοποίηση παραθύρων και υδραυλικά εξαρτήματα. Μπορείτε, επίσης, να το χρησιμοποιήσετε σε μέταλλο, πλαστικό και ξύλο, χωρίς να αφήσει λεκέδες.

  Εκτός από την προστασία των εργαλείων και των μηχανημάτων σας από τη σκουριά, το WD-40® Specialist Σπρέι Σιλικόνης απωθεί τη σκόνη, τη βρωμιά, το λάδι και τους ρύπους. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό επειδή αποτρέπει τη συσσώρευση ρύπων που μπορεί να δημιουργήσει καταστροφικά κατάλοιπα. Με μόνο ένα στρώμα από WD-40® Specialist Σπρέι Σιλικόνης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός θα παραμείνει καθαρός και θα λειτουργεί πιο ομαλά για περισσότερο χρονικό διάστημα. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε θερμοκρασίες από -35°C έως +200°C.

  *Με την έξυπνη τεχνολογία Διπλού Ψεκασμού (Smart Straw), μπορείτε να ψεκάσετε με δύο τρόπους. Κατεβάστε το ακροφύσιο για ευρύ ψεκασμό και μεγαλύτερη κάλυψη. Ανασηκώστε το για ψεκασμό ακριβείας για να το χρησιμοποιήσετε σε δυσπρόσιτα σημεία. Με όποιο τρόπο και να θέλετε να ψεκάσετε, μπορείτε να βασιστείτε στην έξυπνη βαλβίδα 360°, η οποία λειτουργεί αποτελεσματικά σε κάθε γωνία, ακόμη και ανάποδα!

 • WD‑40 SPECIALIST ΣΠΡΕΪ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 400ML

  13,00

  Το WD-40® Specialist Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας ξεμπλοκάρει ταχύτατα τα διαβρωμένα ή σκουριασμένα μέρη και μηχανισμούς. Η φόρμουλά του χαλαρώνει τα κολλημένα εξαρτήματα γρήγορα και εύκολα.

  Το προϊόν έχει εξαιρετικά χαμηλή επιφανειακή τάση, που σημαίνει ότι μπορεί να διεισδύσει στη σκουριά και να λιπάνει τα σκουριασμένα και διαβρωμένα μέρη. Το σύστημα Smart Straw και η βαλβίδα 360° προσφέρουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται με ακρίβεια σε όλες τις γωνίες και η τριχοειδής δράση της φόρμουλας σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει σε στενά και δύσκολα σημεία.

  Το WD-40® Specialist Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό. Έτσι, εκτοπίζει την υγρασία που μπορεί να διαταράσσει την ομαλή κίνηση και προλαμβάνει τη δημιουργία σκουριάς. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε θερμοκρασίες από -20°C έως +90°C.

  *Με την έξυπνη τεχνολογία Διπλού Ψεκασμού (Smart Straw), μπορείτε να ψεκάσετε με δύο τρόπους. Κατεβάστε το ακροφύσιο για ευρύ ψεκασμό και μεγαλύτερη κάλυψη. Ανασηκώστε το για ψεκασμό ακριβείας για να το χρησιμοποιήσετε σε δυσπρόσιτα σημεία. Με όποιο τρόπο και να θέλετε να ψεκάσετε, μπορείτε να βασιστείτε στην έξυπνη βαλβίδα 360°, η οποία λειτουργεί αποτελεσματικά σε κάθε γωνία, ακόμη και ανάποδα!

 • ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΠΡΕΙ 400ml ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ Ambro-Sol

  3,50

  Σπρέι ακρυλικού χρώματος (100% ακρυλικό) της AMBRO-SOL σε διάφορες αποχρώσεις, για εξωτερική και εσωτερική χρήση, με πολλαπλές εφαρμογές. Στεγνώνει σε 15 λεπτά. Εφαρμογή σε ξύλινες επιφάνειες, μέταλλα, γυαλί, κεραμικά, γύψο, πόρτες, καρέκλες, έπιπλα, κορνίζες, διακοσμητικά, και πολλά άλλα αντικείμενα.

 • Λιπαντικό Σπρέι 200ml Ambro-Sol S151

  3,00

  Σπρέι αντιδιαβρωτικό, αντισκωριακό, λιπαντικό της AMBRO-SOL

 • Λιπαντικό Σπρέι 400ml Ambro-Sol S152

  4,00

  Σπρέι αντιδιαβρωτικό, αντισκωριακό, λιπαντικό της AMBRO-SOL

 • Λιπαντικό Σπρέι 400ml Ambro-Sol S152/ESP

  5,00

  Σπρέι αντιδιαβρωτικό, αντισκωριακό, λιπαντικό της AMBRO-SOL

 • Μετατροπέας σκουριάς 250ml Ambro-Sol I260

  6,50

  Μετατροπέας σκουριάς της AMBRO-SOL, διεισδύει στη σκουριά μετατρέποντάς την σε συμπαγή και σταθερή επιφάνεια ανεξάρτητα από την έκταση της σκουριάς.

 • Σπρέι PTFE λιπαντικό Den Braven TECTANE PS 602

  6,00

  Άχρωμο, αντικολλητικό λιπαντικό σπρέι. Ιδανικό για εφαρμογή σε σημεία που θέλουν λίπανση αλλά το γράσσο ή κάποιο λάδι ρυπαίνει τη γύρω επιφάνεια. Έχει μεγάλη διάρκεια λίπανσης, δεν περιέχει γράσο και απωθεί σκόνες, βρωμιές και νερό. Προστατεύει από φθορές και αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες από 50°C έως +260°C. Ενδείκνυται για κοπτικά μηχανήματα, ρουλεμάν, κλειδαριές, μηχανισμούς παραθύρων κλπ.

 • Σπρέι Αδιαβροχοποίησης 500ml Ambro-Sol OL108

  8,00

  Σπρέι αδιαβροχοποίησης της AMBRO-SOL. Ιδανικό για προστασία σακιδίων, μπουφάν, δέρματος, σουέτ, μποτών, τσαντών και άλλων υλικών. Σχηματίζει ένα υδροαπωθητικό στρώμα προστατεύοντας από νερό και υγρασία

 • Σπρέι Αμαξώματος Μαύρο 400ml Ambro-Sol V400FAS

  6,50

  Σπρέι μαύρο για αμαξώματα αυτοκινήτων και μηχανών της AMBRO-SOL. Ακρυλικό σμάλτο ανθεκτικό στις γρατσουνιές, το οινόπνευμα και τα πετρελαιοειδή. Ιδανικό για βαφή οποιουδήποτε υλικού, όπως ζάντες και τροχούς. Το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαφή ή ανανέωση προφυλακτήρων, πλευρικών πάνελ και σπόιλερ.

 • ΣΠΡΕΪ ΑΣΗΜΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗ 400ml AMBRO-SOL MIRROR SILVER

  6,50

  Σπρέι Ασημί Metallic effect της Ambro-Sol. Εφέ καθρέφτη, προσφέρει μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα σαν καθρέφτης. Άριστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες, εκτός από πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, Teflon.

 • Σπρέι Βαζελίνης 400ml Ambro-Sol OL101

  4,00

  Σπρέι 100% καθαρής βαζελίνης  της AMBRO-SOL, ιδανικό για συντήρηση και λίπανση

 • Σπρέι Βαφής Υψηλής Θερμοκρασίας 400ml Ambro-Sol

  6,80

  Σπρέι υψηλής θερμοκρασίας της AMBRO-SOL, σμάλτο υψηλής ποιότητας, που έχει σαν βάση ειδικά διαμορφωμένη ρητίνη σιλικόνης και επιτρέπει την ανανέωση επιφανειών που υπόκεινται σε υψηλές θερμοκρασίες. Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες (700°C)

 • Σπρέι για Ιμάντες Τύπου-V Den Braven TECTANE VB 377

  6,00

  Σπρέι για ιμάντες τύπου V που είναι εκτεθειμένοι σε υγρασία και διαβρωτικό περιβάλλον. Διεισδύει βαθιά στους πόρους απωθώντας την σκόνη, το νερό και την υγρασία. Σταματά τους θορύβους από την ολίσθηση και προσφέρει προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δραστικό ακόμη και σε θαλασσινό περιβάλλον. Ιδανικό για ιμάντες που πατινάρουν πάνω σε μηχανήματα, γεννήτριες και μοτέρ αυτοκινήτων.

 • Σπρέι Γράσσο Λιθίου γενικής χρήσης 400ml Ambro-Sol G001

  5,00

  Σπρέι γράσου της AMBRO-SOL, προστατεύει το μέταλλο από τη διάβρωση, το νερό, τη θερμότητα και την οξείδωση. Είναι κατάλληλο για εφαρμογές μετάλλου σε μέταλλο, για συντήρηση εργαλείων και ιδανικό για μείωση της τριβή σημείων

 • Σπρέι Εκκίνησης Den Braven TECTANE ES 557

  5,00

  Σπρέι για γρήγορο ξεκίνημα μηχανών βενζίνης και πετρελαίου που βρίσκονται σε κρύο περιβάλλον ή έχουν μείνει σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • Σπρέι Ηλεκτρικών Επαφών 400ml Ambro-Sol M200

  4,00

  Σπρέι ηλεκτρικών επαφών της AMBRO-SOL

 • Σπρέι Ηλεκτρικών Επαφών 400ml Ambro-Sol M201

  4,50

  Σπρέι ηλεκτρικών επαφών με Λάδι της AMBRO-SOL

 • Σπρέι Καθαρισμού Κινητήρα 400ml Ambro-Sol A473

  5,00

  Σπρέι καθαρισμού κινητήρα της AMBRO-SOL. Καθαρίζει το εξωτερικό μέρος του κινητήρα  και κάθε εξάρτημα του οχήματος. Διαλύει λίπη και έλαια, απομακρύνει πίσσα και υπολείμματα από τα μέρη του κινητήρα

 • Σπρέι Καθαρισμού Κλιματιστικών 400ml Ambro-Sol A461

  6,00

  Σπρέι καθαρισμού κλιματιστικών και συστήματα κλιματισμού (όχι μόνο αυτόματα). Αφαιρεί τη βρωμιά και τις οσμές. Ιδανικό για κλιματιστικά σπιτιού/φραφείου και για κλιματιστικά αυτοκινήτων

 • Σπρέι Καθαρισμού Φρένων 500ml Ambro-Sol A462

  4,00

  Σπρέι καθαρισμού φρένων της AMBRO-SOL. Ιδανικό για καθαρισμό φρένων, συμπλεκτών και άλλων μηχανικών εξαρτημάτων τα οποία χρειάζονται καθάρισμα χωρίς πλύσιμο. Αφαιρεί άμεσα βρωμιά, γράσο και άλλα λιπαντικά στοιχεία.

 • Σπρέι Κεραμικού Γράσσου 400ml Ambro-Sol G024

  9,00

  Σπρέι κεραμικού γράσσου της AMBRO-SOL

 • Σπρέι Λάδι όπλων 400ml Ambro-Sol OL105

  6,00

  Σπρέι λάδι όπλων της AMBRO-SOL, προστατευτικό, αντιδιαβρωτικό, λιπαντικό για όπλα. Ιδανικό για τη συντήρηση όλων των τύπων όπλων, προστατεύει από υγρασία και νερό

 • Σπρέι Λαδιού Κοπής 400ml Ambro-Sol OL104

  4,00

  Σπρέι λαδιού κοπής της AMBRO-SOL, ιδανικό για τρυπάνια μετάλλων για αποτελεσματική μείωση της θερμοκρασίας

 • Σπρέι Λιπαντικό αλυσίδας 400ml Ambro-Sol G008

  6,00

  Σπρέι λιπαντικό αλυσίδας της AMBRO-SOL

 • ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 400ml Ambro-Sol

  5,00

  Σπρέι προστασίας ξύλου, για βαθιά διείσδυση στο υλικό και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Ιδανικό για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Αποτελεσματική προστασία από ατμοσφαιρικές συνθήκες όπως ήλιος και νερό. Συντήρηση των ξύλινων αντικειμένων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να βαφτεί ή να παραμείνει σαν φιλμ γυαλάδας αναδεικνύοντας τα φυσικά νερά του ξύλου.

Start typing and press Enter to search