Τηλέφωνο 2510-516388 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0
toolpoint
0
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

 • Kärcher 2.863-140 Στρογγυλή βούρτσα με ξύστρα για SC

  10,90
  Το στρογγυλό βουρτσάκι της Karcher είναι κατασκευασμένο από ασφαλές υλικό το οποίο βοηθάει στην καλύτερη απόδοση του ατμού και του καθαρισμού. Διαθέτει δυο σειρές από ανθεκτικές στην θερμοκρασία τρίχες και μια ξύστρα για την εύκολη απομάκρυνση της επίμονης ακαθαρσίας (π.χ.πολύ λιπαρές ακαθαρσίες σε σκεύη μαγειρικής)
  Δεν συνίσταται η χρησιμοποίηση του σε ευαίσθητες επιφάνειες (ξύλινες ή πλαστικές)
 • Karcher 2.863-236.0 Σακούλες Fleece 5τεμ για VC 2

  14,00

  Οι σακούλες της Karcher είναι κατασκευασμένες από υλικό φλις (ανθεκτικό μαλακό ύφασμα), το οποίο εξασφαλίζει την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Παρατείνουν την διάρκεια ζωής του φίλτρου, συμβάλλουν στην καλύτερη κατακράτηση της λεπτής σκόνης και στην έξοδο καθαρότερου αέρα. Επιτρέπουν μεγαλύτερη διάρκεια εργασίας, συγκριτικά με τις κανονικές χάρτινες σακούλες.

  Κατάλληλες για:Karcher VC 2

 • Kärcher 2.884-282.0 Σετ Προέκτασης & Turbo Beck

  10,49

  Σετ εξαρτημάτων για ατμοκαθαριστές το οποίο περιλαμβάνει: ανταλλακτική προέκταση και Turbo Beck για περισσότερη ισχύ ατμού. Είναι ιδανικό για τον εύκολο και φιλικό προς το περιβάλλον καθαρισμό εσοχών και δυσπρόσιτων σημείων. Ενδείκνυται να χρησιμοποιείται με ακροφύσιο για τον καλύτερο καθαρισμό.

 • Karcher 6.414-805.0 Φίλτρο HEPA 12 για VC 6

  25,00

  Το φίλτρο HEPA 12 για τις ηλεκτρικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης, είναι υπεύθυνο για το φιλτράρισμα και τον καθαρισμό του εξερχόμενου αέρα. Διαθέτει μια ιδιαίτερα επεξεργασμένη σφράγιση, που συγκρατεί ακόμα καλύτερα την σκόνη. Ακόμα και τα πιο μικρά αλλεργικά σωματίδια δεν βρίσκουν έξοδο διαφυγής και ο αέρας που εκπέμπεται, είναι πιο καθαρός από τον αέρα της ατμόσφαιρας.

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση και πατήστε Enter για αναζήτηση