Τηλέφωνο 2510-516388 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0
toolpoint
0

ΜΠΟΤΕΣ

 • GoAll PVC TECH ΜΠΟΤΕΣ 40CM

  17,00

  Χαρακτηριστικά μπότας: Κατασκευασμένο από πρωτογενές PVC (όχι ανακυκλωμένο) Στο εσωτερικό μέρος έχει επένδυση με Easily-Dried Polyester Χαρακτηριστικά σόλας: Αντοχή σε λάδια και ζωικά λίπη Αντοχή σε οξέα Αντοχή σε κραδασμούς και τριβή Αντιολισθητική-Αντιστατική Πιστοποίηση: EN ISO 20347:2012  

 • Μπότα Ασφαλείας Cofra New Castor S5 CI SRC

  55,90

  Μπότα ασφαλείας αδιάβροχη, τύπου S5 CI SRC, κατάλληλη για κατασκευαστικές και μαρμαρικές εργασίες, τη γεωργία, τα λατομεία, τη βιομηχανία κλπ. Κορμός κατασκευασμένος από μια ειδική πολυουρεθανική σύνθεση που εγγυάται την προστασία από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι τους -25°C καθώς και μεγαλύτερες μηχανικές αντοχές (3 φορές πιο ανθεκτική από τις συμβατικές μπότες που κατασκευάζονται από PVC).

 • Μπότα Ασφαλείας Cofra Thermic S5 CI HRO CR AN M SRC

  94,90

  Μπότα ασφαλείας αδιάβροχη, με εξαιρετική αντοχή τους υδρογονάνθρακες, τύπου S5 CI HRO CR AN M SRC, κατάλληλη για κατασκευαστικές και μαρμαρικές εργασίες, τη γεωργία, τα λατομεία, τη βιομηχανία, το κυνήγι κλπ. Κατασκευασμένη από μια ειδική πολυουρεθανική ένωση με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες και κατάλληλη για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και τους -25°C.

 • Μπότα Ασφαλείας Cofra Typhoon S5 SRC

  39,00

  Μπότα ασφαλείας αδιάβροχη, τύπου S5 SRC, κατάλληλη για κατασκευαστικές και μαρμαρικές εργασίες, τη γεωργία, τα λατομεία, τη βιομηχανία κλπ. Κατασκευασμένη από PVC εμπλουτισμένο με 10% Νιτρίλιο, που την καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτική στους υδρογονάνθρακες, εύκαμπτη και ευέλικτη κατά την κίνηση. Εξοπλισμένη με μεγάλου πάχους πέλμα και εξωτερική σόλα ειδικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα ακόμη και στα πιο ανώμαλα εδάφη.

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση και πατήστε Enter για αναζήτηση